Musik

Musik ledsager strømmen af energi overalt i Kosmos, selv i selve livscellen. Det er virkelig den lydløse lyd, som vi kun hører, når vi er i tråd med dens frekvens.

Den har kontrol over de nedre organer, over følelserne, sindet, bestemmelsen.

Afhængig af forholdene kan den være beroligende, forfriskende, forstærkende, vulgariserende, filosofisk eller orgastisk.

Hørenervernes rødder er de mest udbredte og har de mest omfattende forbindelser i vores krop.

Der er næppe en funktion af den menneskelige krop, der ikke påvirkes af musikalske toner.

 

Effekten af musik

Musik er en treenighed i livet.

Faderens kraft bestemmes af rytmen.

Melodien bliver Sønnens intelligens.

Harmonien, udsmykningen, bliver Helligånden.

 

Musik er altså en kraft, der kan bruges til godt eller ondt og det er en kontrollerende faktor for civilisationen og dens tendenser.

Aristoteles sagde:

"Indførelsen af en ny type musik bør undgås, som om den bringer hele staten i fare, da musikstilarter aldrig forstyrres uden at have indflydelse på de vigtigste politiske institutioner."

Det er blevet sagt, "Det betyder ikke noget, hvem der skriver lovene, så længe den, der kontrollerer, er i stand til at skrive en nations musik."

Præster, der plejede Moder-flammen på Lemurias altre, kendte den hellige videnskab om lyd og rytme.

Der kom en mørkere æra med oprør mod moderens lys, en perversion af flammen, da præster og præstinder blevvrede på både lyden og rytmen.

Ved misbrug af lyd og rytme blev naturkatastrofer frigivet fra denne Maha Kali, Moderkraften og derved den ældgamle mindelse om sænkningen af kontinentet Lemuria ved ild og vulkanudbrud.

 

Videnskaben om rytme

Ud af Moderflammen kommer al rytme.

Moderflammen er placeret i basischakraet* ved bunden af rygsøjlen.

Det er en hvid kugle af lys forseglet, indtil vi mediterer på denne energi for dens stigning på rygmarvsaltret.

Når disse kronblade begynder at rotere efter vores meditations handling og Ordets lyd, manifesterer de livets rytmer: 4/4, 3/4, 6/8, 2/4, 12/8, 5/4, 7/4 og 12/4.

Grundlaget for fire i alle disse rytmer kommer ud af Moderen som ild, luft, vand og jord - grundlaget for vores livspyramide. I 4/4 rytmen føler vi frigørelsen af Moderenergien i en disciplineret cyklus, og chakraets hjul begynder at dreje rundt.

Ud af drejningen produceres 3/4 rytmen, der er hjerteslaget. 3/4 rytmen er Alpha og Omega-rytmen i Tai Chi, der hvirvler rundt i hjertet.

Ud af denne hvirvlende energi bliver verdener skabt. 4/4-rytmen for det fire-kronbladede basis-chakra er disciplinen i march-rytmen og på denne basis er selve livets pyramide bygget.

Hvis Materien ikke nedstiger i henhold til dette materie-kvadrat, vil den kosmiske terning blive skæv og forkert og afsporet, og der vil ikke være en passende alterkalk for Lyset at stige ned i.

Når 4/4-rytmen i en disciplineret takt får basis-chakraet til at dreje rundt, stiger Moderlyset op som et krystal ad rygmarvs-alteret.

Når det stiger, vandes og næres hvert chakra med den Guddommelige Moders negative polaritet.

*chakra, et energicenter ved rygmarven

 

Rockmusik

Ved indgangen til 1960'erne blev 4/4-rytmen ødelagt af rockmusikkens rytme. Den er en ujævn rytme, ikke disciplineret.

Den er også i modstrid med selve hjerterytmen. Så med rockmusikken ødelæggende rytme stiger energien i rygsøjlen ikke, men den falder, og livskraften falder derefter.

El Morya fortæller, at når et stort antal mennesker samles til jazz- eller rockfestivaler, er der frigivet nok miskvalificeret energi til at skabe naturkatastrofer på et eller andet tidspunkt på kloden.

 

Musikens helbredende kraft

I modsætning til den nedadgående spiral af menneskets energier, der induceres gennem jazz og rockmusik, kan vi observere den opadgående spiral og rensning af dets energier, der finder sted under afspilningen af Strauss-valse.

 

Valsen

Valsen, der blev introduceret ved Europas hoffer af Saint Germain, der inspirerede Johann Strauss musikken.

Den følger den violette ilds rytme. Den har en helende, integrerende effekt på de fire lavere legemer og sjælen.

Klassisk musik, der er inspireret og hentet fra musikken fra sfærer og de opadstigne Mestres hjertemelodier* (hvoraf nogle er blevet populariseret af komponister, der har tunet ind på Mestrenes vibrationer) overfører den himmelske helbredende, genoplivende og transmuterende kraft fra de himmelske hærskarer uanset hvor og når den spilles.

Disse energier er delikat åndelige, men alligevel meget kraftfulde.

Menneskene skal udvikle påskønnelse af dem, ligesom for klassisk musik.

*hjertemelodi, eng. keynotes

 

TSL Encyclopedia:

 

Music